VIVACE kezelés


„Emlékezet és bőr kéz a kézben jár. Jó emlékek, jó bőr, rossz emlékek… Hiszen a tükör önmagáért beszél, nem igaz?”

Mona Awad

A VIVACE kezelés egy multi mikrotűs rádiofrekvenciás esztétikai beavatkozás. A bőrfiatalító kezelések legújabb generációját képviseli. Sokoldalú eljárás. Amellett, hogy műtét nélkül feszesíti és fiatalítja a bőrt, csökkenti a ráncok számát és emeli az arcot, jó eredménnyel építhető be a pattanásos bőr és következményes hegeinek, valamint a tág pórusos bőr terápiájába. A VIVACE-val sikerrel kezelhetőek a műtéti és nyúlási hegek (stiák), a kezelt területen javítja a fokozott verejtékezést (hiperhidrosis) és az értágulatokat ( pókvénák).

A kezelés hatékony és biztonságos, bőrszíntől függetlenül alkalmazható, gyakorlatilag bármely testrészen (arc,nyak, dekoltázs, kezek.. stb.), bármely évszakban. Még nyáron is!

A VIVACE kezelés gyakorlatilag fájdalmatlan. A minimális kellemetlenséget érzéstelenítő krémmel szűntetjük meg. A páciens a kezelés után azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységéhez.

A VIVACE kezelés kollagén indukciós terápia,

három módszer ötvözésével. Már az első kezelés után is látványos eredményét a mikrotűk, a rádiofrekvencia és vörös/kék LED fény segítségével éri el. A steril aranybevonatú mikrotűk a bőr középső rétegéig bejutnak, számtalan mikroszkopikus méretű csatorna-sebecske jön létre, amelyek gyógyulása önmagában is jelentős kollagén (feszesség) és elasztin (rugalmasság) termelődést indít be. Ugyanakkor a mikrotűkön keresztül intenzív rádiofrekvenciás energiát juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Ezek a hatások egyrészt azonnal feszesítik a bőrt, másrészt stimulálják az új kollagén termelődésének folyamatát, amely 2-4 hónap alatt teljesedik ki. A mikrosebek gyógyulásának és a kollagén remodellingnek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb, fiatalosabb és ránctalanabb lesz. Javulnak a hegek, a bőr simábbá válik, és a rádiófrekvenciával bejuttatott energia szabályozza a faggyúmirigyek működését, javítja a seborrheás (seborrhea = fokozott faggyútermelés), pattanásos bőr állapotát. Előbbiek hatását fokozzák és kiegészítik a kezelőfej vörös illetve kék LED impulzusai. A vörös LED fény aktiválja a bőrsejteket, szintén növelve a kollagén termelés mértékét, de növeli a bőr nedvességtartalmát is. Mindkét hatás hozzájárul a bőr tónusának és szerkezetének a javulásához. A kék LED fény pedig a propionibactérium acnes-re hatva javítja a pattanásos (pattanás = acne) bőr állapotát. A LED fény továbbá jelzi a rádiófrekvencia (RF) beviteli időtartamát és mutatja  a kezelt területet is.

A kezelés során használt frekvencia,

a tűk mélysége – Magyarországon egyedülálló módon csak ezen a gépen – választható, ahogy a rádiófrekvencia időtartama, a LED fény színe és az intenzitás is személyre szabható. 

A VIVACE gép hatásosságát orvosi CE és FDA (a világon a legszigorúbb) minősítés is igazolja! Látványos és gyors eredményt érhetünk el használatával.

Kinek javasoljuk a kezelést? Hogyan zajlik és mennyi időt vesz igénybe?

A kezelés bárkinek javasolt, aki szeretne feszesebb, fiatalosabb bőrt, esetleg zavaró acnés hegei, striái, műtéti hege van. Nemcsak nőknél alkalmazható, és a kor sem kizáró tényező. A kezelendő terület fertőtlenítése után érzéstelenítő krémet helyezünk fel, majd 15-20 perc behatási időt követően következik a beavatkozás. Ez kb. 30-45 percet vesz igénybe. A kezelés végén nyugtató maszkot kap minden páciens és napfényes időben a kezelt területet fényvédő krémmel is bekenjük. A kezelést követően minimális bőrpír, esetleg felszíni érdesség alakulhat ki, ezek pár órán belül megszűnnek (aknés tünetek esetén esetleg pár nap alatt). A teljes gyógyulás pár napot vesz igénybe, ez idő alatt a napon tartózkodás nem javasolt.

Már az első kezelés után is érezhető hatása, az eredmény látványos. A kollagén stimuláció hatása 2-4 hónap alatt teljesedik ki, ez idő alatt a bőr állapota folyamatosan javul. A hatás erősítéséhez és a hosszantartó  eredményhez 3 kezelés javasolt, 4 hetente ismételve. Fenntartó kezelés ennél az eljárásnál is fokozza a hatást, 6-12 havonta végezhető el, bármely évszakban, mint az korábban is említésre került.

A VIVACE a műtét nélküli bőrfeszesítés és bőrfiatalítás innovatív, hatékony és biztonságos módszere. Kíválóan kombinálható más esztétikai kezelésekkel, pl. botox  kezelés után szépen javítja a visszamaradt statikus ráncokat, ill.  pl. tű nélküli mezoterápiával, bio-remodelláló eljárásokkal.

A VIVACE multi mikrotűs radiofrekvenciás kezelés azonnali látványos eredményeket hoz és hatása tartósan fennmarad.Dr. Buczkó Mónika

BŐRGYÓGYÁSZAT
ORVOSI ESZTÉTIKA


A vizsgálatra vagy konzultációra időpont-egyeztetés a megadott telefonszámon szükséges.


 Minden jog fenntartva  |  2022 © Bőr Mánia Kft.  |  Adatkezelési nyilatkozat  |  Nyereményjáték szabályzat