Toka kezelés – SAGONI MELT


„A szépnek annyi arca van, ahány szem ráfigyel.”

Rákos Sándor

Egy bizonyos kor felett nemtől függetlenül sokan szenvednek a nem kívánatos zsírpárnáktól. A kor előre haladtával a testünkben végbemenő anyagcsere- és hormonváltozások megnehezítik a súlyfelesleg leadását. Még ha sikerül is megszabadulni kemény munkával ezektől, néhány területről még ilyenkor sem tűnik el a „makacs” zsírtöbblet. Ilyen hely az áll alatti terület, a felszaporodott zsírszövet pedig a TOKA.

A TOKA eltűntetésére kínál professzionális megoldást a SAGONI MELT, innovatív helyi zsírbontó készítmény.

Mit érdemes tudni a SAGONI MELT-ről?

A SAGONI MELT-et kizárólag orvosi alkalmazásra fejlesztették ki. Az orvosi kezelés célja az arc alsó részének korrekciója és helyreállítása, a bőr alatti zsírfelesleg csökkentése,a TOKA megszűntetése.

Mit tartalmaz a SAGONI MELT?

Sok érdekes összetevője van.  A vizes oldat többek között tartalmaz koffeint, Gingko Biloba kivonatot, panthenolt, articsóka kivonatot, fenoxi-ethanolt, C-vitamint, karnitint. A fő összetevője a nátrium-deoxikolát 0,175%, amelynek zsírbontó hatása van.

sagoni melt

Hogyan működik a SAGONI MELT?

A SAGONI MELT hatóanyagai felbontják a zsírsejteket. A lebomlott zsírszövet a nyirokkeringés segítségével ürül ki. A vérkeringés és a kapilláris rendszer is javul a kezelt területen, a megnyúlt bőr feszesedik, az állvonal kontúrosabbá válik.

A kezelések után és között a hatás fokozható az otthoni használatra kifejlesztett ápoló krém helyi használatával: elősegíti a zsír lebomlását, tonizálja a kezelt területet, feszesít és hidratál.

Hány kezelés szükséges?

Legalább 4 kezelés szükséges az optimális eredmény eléréséhez. A kezeléseket 3 hetente javasolt ismételni. Szükség esetén évente ismételhető.

sagoni melt

Fájdalmas-e a kezelés?

A kezeléssorozat fájdalommentes. A kezelés előtt 20-30 perccel érzéstelenítő krémet viszünk fel a kezelni kívánt területre, majd vékony tűvel több apró szúrással juttatjuk a hatóanyagot mélyen a nem kívánatos zsírszövetbe. A beavatkozás után a kezelt területen enyhe bőrpír, esetleg égő érzés jelentkezhet, amelyet hűtésre gyorsan megszűnik.

Van-e mellékhatása?

A kezelésnek nincs mellékhatása. A beavatkozás után a kezelt területen enyhe bőrpír, esetleg égő érzés jelentkezhet, amelyet hűtésre gyorsan megszűnik.

Mire kell figyelni kezelés után?

A kezelt területet hőtől, fénytől javasolt óvni kb. 1 hétig. Előbbiek szerint nem javasolt a napozás, a szolárium, és 5-7 napig nem javasolt erős fizikai megterhelés, sport, úszás, szauna sem. Ha jól esik, akkor még a kezelés napján és az azt követő napon a terület szárazon jegelhető. 

Kinek ajánlott a SAGONI MELT kezelés?

A SAGONI MELT kezelés ideális megoldás bárkinek, nőnek és férfinek egyaránt, aki szeretne gyorsan és költséghatékonyan megszabadulni az áll alatti „makacs” zsírszövettől, aki gyors és költséghatékony megoldást keres a tokája eltűntetéséhez és feszes állvonalat szeretne.  

A SAGONI MELT tokabontó kezelés látványos eredményt hoz mindenkinek, eltűnik a toka és marad a feszes, kontúros állvonal!Dr. Buczkó Mónika

BŐRGYÓGYÁSZAT
ORVOSI ESZTÉTIKA


A vizsgálatra vagy konzultációra időpont-egyeztetés a megadott telefonszámon szükséges.


 Minden jog fenntartva  |  2022 © Bőr Mánia Kft.  |  Adatkezelési nyilatkozat  |  Nyereményjáték szabályzat