Skinbooster kezelés


„A szűrők nagyszerűek, de a ragyogó bőr még nagyszerűbb.”

ismeretlen


A skinbooster kezelés gyors és eredményes biorevitalizáló eljárás az idősödő, fényét és rugalmasságát vesztett, petyhüdt bőr szépségének helyreállítására. 

Az kezelés során hyaluronsavat juttatunk be célzottan a bőr középső rétegébe. Pontosan oda, ahol annak mennyisége lecsökken a természetes öregedési folyamat során és emiatt a bőr szárazzá, tónustalanná, rugalmatlanná válik.

Az eljárás során bejuttatottt hyalurosav vizet köt meg, és amellett, hogy hidratál, elősegíti a sejtek anyagcseréjét. Helyreállítja a bőr rugalmasságát, szilárdságát, visszadja a bőr feszességét és természetes fényét.

Ez a hatás semmilyen hidratáló és tápláló krémmel nem érhető el, mert ilyen koncentrációban ebbe a mélységbe ezek hatóanyagai már nem jutnak be.

A mezoterápiás technika során a hyaluronsav bejuttatása sok apró szúrással történik. Mivel a hyaluronsav a súlya ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet képes megkötni, ezzel a kezeléssel egy bőr alatti hidratáló raktárat alakítunk ki. Ez fokozatosan és folyamatosan helyreállítja a bőrben a vízegyensúlyt. Kisimítja a finom ráncokat és a kezelések után a bőr simább, ragyogóbb és rugalmasabb lesz. 

A kezelendő területen a speciális hyaluronsavas töltőanyag injektálása előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk.

Egy kezelés is látványos eredményt ad, de 4-6 hét múlva megismételhető 2-3 alkalommal a hatás és az eredmény tartósságának fokozása érdekében.

Az eredmény tartósan feszes, természetes, ragyogó, hidratált bőr.

A Skinbooster kezelés az arc volumenét megváltoztató hagyományos hyaluronsavas feltöltésnél finomabb eredményt ad, mivel a bőr állagát és szerkezetét fiatalítja meg.

A két kezelés kitűnően kiegészíti egymást, mert a hyaluronsavas volumenpótlás az arc formáját, a Skinbooster kezelés a bőr állapotát fiatalítja meg. 

Az arc mellett alkalmazható a nyakon, a dekoltázs területében és a kézfejeken.

Árainkat itt találjátok.

Aktualitásokért kövessetek minket Facebook-on.Dr. Buczkó Mónika

BŐRGYÓGYÁSZAT
ORVOSI ESZTÉTIKA


A vizsgálatra vagy konzultációra időpont-egyeztetés a megadott telefonszámon szükséges.


 Minden jog fenntartva  |  2022 © Bőr Mánia Kft.  |  Adatkezelési nyilatkozat  |  Nyereményjáték szabályzat