RRS HA Long Lasting – 7 pontos remodelláló hibrid filler kezelés


„Minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned.”

Coco Chanel

Az RRS HA Long Lasting az új generációs bio-remodelláló esztétikai kezelések családjába tartozik. Az esztétika világában nemzetközileg is ismert és elismert spanyol Skin Tech Pharma cég terméke. A előretöltött 3 ml-es fecskendők speciális Unheating Crosslinking technológiával előállított és ennek köszönhetően nagyon jó eloszlású keresztkötött hyaluronsavat tartalmaznak.

Mit kell tudni még az RRS HA Long Lasting-ról?

RRepairs      RRefills      SStimulates      HAHyaluronic Acid      Long      Lasting

Ahogy a termék neve mutatja, olyan magas koncentrációjú speciális technológiával előállított keresztkötött hyaluronsavat tartalmaz, amelynek remodelláló, revitalizáló és stimuláló hatása van: feltölti a ráncokat, elindul a kötőszövet újjáépülése, a rugalmas rost termelő sejtek működése, rosttermelése fokozódik. A bőr hidratáltabb, feszesebb, kontúrosabb lesz, a megereszkedett területek megemelkednek (lifting hatás). Az RRS  hyaluronsav nem állati eredetű, teljesen biokompatibilis, jól tolerálható. A természetes hyaluronsavat aminosavakkal és antioxidánsokkal kombinálják, amelyek elnyújtják és potencírozzák annak hatását, késleltetik lebontását. Együttes hatásukra válik az arc teltebbé, üdébbé és fiatalossá.   

RRS HA Long Lasting

Hogyan alkalmazzuk az RRS HA Long Lasting-ot?

Az RRS HA Long Lasting-ot az arc mindkét oldalának meghatározott 7 bio-esztétikai pontjába kell injektálni, a bőr középső rétegébe. Az eljárást 7 pontos minilifting-nek is szokás nevezni. A bio-esztétikai pontok meghatározása részben az arcformájához igazítható, illetve az RRS hyalauronsav akár több pontban is elosztható. A két arcfélre összesen 3 ml  kerül elosztásra, amely 21 mg hyaluronsavat és 15 aminosavat jelent.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Igazi ebédidős beavatkozás, mely alig 20 perces beavatkozást jelent a páciens számára. A kezelés után azonnal vissza lehet térni a mindennapi tevékenységhez, azonban az erőteljes mozgás, sport, szauna, szolárium kerülése ajánlott 4-5 napig. A beavatkozás után 12 órával a kezelt terület sminkelhető. A fényvédelem ebben az esetben is fontos!

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést az RRS HA Long Lasting-al?

A bőr állapotától függően 1-3 kezelés javasolt, 4 hét különbséggel közöttük. Az eredmények megőrzése céljából évente javasolt a kezelés megismétlése, de az ajánlott gyakoriság függ az életkortól, bőrtípustól, az életviteltől. Mindezek ismeretében határozza meg és javasolja a kezelőorvos a következő beadás időpontját. 

Alkalmazható-e nyáron?

Az év bármely szakában alkalmazható, nyáron is. A kezelés után javasolt a fokozott fényvédelem pár napig, és utána is olyan mértékben és annak a rutinnak megfelelően, amelyet azok követnek, akik szeretnék elkerülni az UV fény okozta fokozott öregedést és a bőrdaganatok kialakulásának fokozott kockázatát.  

Fájdalmas-e a beavatkozás és van-e mellékhatása?

A kezelés nem fájdalmas, inkább kis kellemetlenséget érez a páciens. Nagyon vékony tűvel történik a beadás, ezt az apró szúrást lehet érezni, illetve az anyag beadása miatt kis feszítő érzést, amely gyorsan elmúlik. Az injekciós kezelést követően előfordulhat enyhe duzzanat, véraláfutás, amelyek pár napon belül eltűnnek. A véraláfutások megjelenésének kockázata csökkenthető, ha az injekciózás előtt 3-4 napig a nem veszünk be C-vitamint, vérhígítókat, pl. aszpirint, nem-szteroid gyulladáscsökkentőket, pl. Ibuprofent, halolajat, multivitamint, E-vitamint.  

Mi a hatása az RRS HA Long Lasting-nak?

Az RRS HA Long Lasting különbözik a hagyományos töltőanyagoktól, hatása összetettebb. Mélyebben hidratál és hosszabban fejti ki hatását, mint az eddigi töltőanyagok. Amellett, hogy volumenizálja az arcot, újra struktúrálja a bőrt, javítja rugalmasságát és feszességét, erőteljesen hidratál és kitölti a felületesebb ráncokat. A hyaluronsav melletti összetevők, a 15 féle aminosav nagymértékben hozzájárul a bőr minőségének javzulásához. Az arc kontúrosabb és fiatalosabb lesz, középső része a lifting hatásnak köszönhetően megemelkedik. Mindezt teljesen természetesen!

Kinek ajánlott az alkalmazása?

Bárkinek életkortól és nemtől függetlenül, aki természetesen szeretne megváltozni, fiatalosabb, pihentebb, jól ápolt külsőt nyerni.  Tökéletes mindazoknak, akiknek még nincsenek mély ráncaik, vagy azok már előzőleg hagyományos töltőanyaggal feltöltésre kerültek és ezt a hatást szeretnék fokozni, hogy az egész arcukon javuljon a bőrük minősége. Különösen javasolt rendszeresen alkalmazni a rendszeresen szoláriumozóknak, a sokat napozók, a dohányosoknak, és mindazoknak, akiknek a bőre fokozottabb igénybevételnek van kitéve (kevés alvás, kint végzett munka, stb.). Sokan tartanak attól, hogy a hyaluronsavas töltéstől puffadt, nagy lesz az arcuk. Számukra is ideális ez a kezelés, mert ezzel semmiképpen nem lesz „feltöltött” jellege az arcnak.

Kombinálható-e más kezeléssel az RRS HA Long Lasting?

Ez a beavatkozás jól kombinálható sok egyéb esztétikai kezeléssel, betartva az eljárások megfelelő sorrendjét és a közöttük ajánlott időt. Kitűnő kiegészítője a mikrotűs radiofrekvenciás VIVACE kezelésnek, a frakcionált lézeres bőrfiatalításnak. Gyorsítja és fokozza a hatásukat a beadott revitalizácíós-remodelláló-stimuláló anyagoknak és az erőteljes hidratálásnak köszönhetően.

Bátran kipróbálhatja bárki, aki üdébb, feszesebb, ragyogóbb, fiatalosabb arcbőrt szeretne!Dr. Buczkó Mónika

BŐRGYÓGYÁSZAT
ORVOSI ESZTÉTIKA


A vizsgálatra vagy konzultációra időpont-egyeztetés a megadott telefonszámon szükséges.


 Minden jog fenntartva  |  2022 © Bőr Mánia Kft.  |  Adatkezelési nyilatkozat  |  Nyereményjáték szabályzat