Profhilo kezelés


„A nők után a virágok a legszebb dolgok, amelyeket Isten a világnak adott.”

Christian Dior

A Profhilo egy forradalmian új, bio-remodelláló és bio-rekonstruáló kezelés. A meghatározott pontokon a bőrbe jutattatott speciális hyaluronsav komplex hatására a kötőszövet többszintű, dinamikus újraépülése jön létre. 

A Profhilo 100 % tisztaságú hyaluronsav-vegyület, teljesen biokompatibilis, nem szövetkárosító, a bőrbe injektálva nem okoz mellékhatást, az egyik legmagasabb biztonsági besorolással rendelkezik. Összehasonlítva az eddig ismert töltőanyagokkal teljesen új minőséget képvisel: amellett, hogy rendkívül magas a hyaluronsav tartalma (32 mg/ml), egyetlen adagban tartalmaz alacsony és nagy molekulatömegű hyaluronsavat, azaz egy hibrid hyaluronsav-vegyület. A keresztkötéseket nem tartalmazó hibrid hyaluronsav-komponensek hatása több oldalú: a beadás után már azonnal látszik a finom és mélyebb ráncok kitöltése, javítása, a volumenizáló hatás. Ugyanakkor stimulálja a bőr rugalmas rost termelő sejtjeit (fibroblastokat), hogy több kollagént és elasztint termeljenek, ezáltal a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik. Utóbbi lifting hatás 4-8 hét alatt teljesedik ki. A Profhilo mélyebben hidratál és hosszabban fejti ki hatását, mint az eddigi, hagyományos töltőanyagok. 

A Profhilo-t az arcon Bio-esztétikai pontokba (BAP) kell injektálni, mélyen a  bőrbe, oldalanként 5-5 pontba. A speciális töltőanyag beinjektálása után azonnal elkezd szétáramolni a bőrben, egyenletesen eloszlik az arc szinte teljes területén. Hatásai az egész arcon láthatóak, egyenletes eredményt ad. 

A Profhilo biztonságosan alkalmazható a test egész területén. Alkalmazása előnyös az olyan területeken is, mint a nyak, dekoltázs, kéz, felkarok, has és a térd.   

Az optimális eredmény elérése érdekében legalább két kezelés elvégzése ajánlott, 4 hét különbséggel. A biológiailag átstrukturált bőr megőrzése céljából, az öregedés mértékétől függően, a Profhilo kezelést 6-12 havonta javasolt megismételni, a  kezdeti protokoll szerint.  

Az injekciós kezelést követően előfordulhat enyhe duzzanat, véraláfutás, amelyek néhány napon belül eltűnnek. A véraláfutások megjelenésének kockázata csökkenthető, ha az injekciózás előtt 3-4 napig a nem veszünk be C-vitamint, vérhígítókat, pl. aszpirint, nem-szteroid gyulladáscsökkentőket, pl. Ibuprofent, halolajat, multivitamint, E-vitamint.  

A kezelés

A kezelés kb. 30 percet vesz igénybe, utána a normál napi rutin folytatható. Kerülendő viszont a kezelt terület megérintése 24 óráig, illetve az intenzív testedzés, a megerőltető munka, szauna, szolárium, napozás, a masszírozás, melegítés, kozmetikai, egyéb esztétikai és fogászati kezelés.  

A Profhilo töltőanyag lebomlási ideje személyenként változó, általában 6-12 hónap, bár az optimális eredmények 3 és 18 hónap között változhatnak. 

A Profhilo-t kifejezetten a bőr biológiai átalakítására tervezték. Miközben a stabilizált hyaluronsav teljesen lebomlik és felszívódik, erőteljes kollagén és elasztin termelést indukál. Tartósan feszesíti, emeli, mélyen hidratálja a bőrt, teljes bio-remodelláció, bio-rekonstrukció zajlik le. 

Jól kombinálható más esztétikai kezelésekkel is.

A kezelt terület EGYENLETESEBB, RUGALMASABB, FESZESEBB LESZ, 
ÚJRA RAGYOGÓVÁ, FIATALOSSÁ VÁLIK.Dr. Buczkó Mónika

BŐRGYÓGYÁSZAT
ORVOSI ESZTÉTIKA


A vizsgálatra vagy konzultációra időpont-egyeztetés a megadott telefonszámon szükséges.


 Minden jog fenntartva  |  2022 © Bőr Mánia Kft.  |  Adatkezelési nyilatkozat  |  Nyereményjáték szabályzat