ORVOSI ESZTÉTIKA

Soha nem vagy túl öreg ahhoz, hogy fiatalabbá válj.

Mae West
orvosi esztétika

A bőr öregedése természetes folyamat és megdöbbentő tény, de már a huszas éveinkben elkezdődik. A kor előrehaladtával bőrünk veszít fiatalos ragyogásából, fakóvá, mattá válik, elvékonyodik, egyre petyhüdtebb és rugalmatlanabb lesz. Ezt a kronológiai öregedési folyamatot döntően genetikai tényezők határozzák meg, de a belső környezet hatásai közé tartoznak a szervezetünkben zajló hormonális változások is. Emelett a külső környezeti faktorok is szerepet kapnak bőrünk hanyatlásában; a dohányzás, a fokozott UV-hatás (napfény, szolárium), a stressz, az alkoholfogyasztás éskábítószer-élvezet, a helytelen táplálkozás, az alváshiány. Ezen tényezők mind gyorsítják és fokozzák a bőr öregedésének folyamatát.

A legszembetűnőbb és talán az elsőként legzavaróbbnak megélt eltérések a bőr vonalas gyűrődései, a ráncok.

Ezek kezdetben finomak, felületesek és az izommozgásoknak megfelelően alakulnak ki. Legkorábban szem körüli szarkalábak jelennek meg, majd a homlokon és a száj körül is megjelennek a ráncok.

A bőr egyre fokozódó vízvesztése, rugalmatlansága, a támasztó zsírszövet csökkenése és csontozat részleges felszívódása következtében a ráncok elmélyülnek, állandósulnak, kialakulnak a karakteres statikus ráncok.

A szépséget és a jó megjelenést a fiatalos, üde bőr képviseli, amely jól hidratált, rugalmas és csaknem ráncmentes.

Ezt az állapotot törekszik az orvosi esztétika különféle egymást kiegészítő, támogató eljárásokkal megközelíteni, visszaállítani és fenntartani. 


Kezeléseimből

Ejal 40 kezelés
Az EJAL 40 egy bio-revitalizáló gél – amely sterilizált, biokompatibilis és biológiailag lebomló – helyreállítja a bőr élettani működését, újra struktúrálja a bőrben a sejt közötti állományt, javítja a bőr tömörségét.
HYDRA TOUCH H2 kezelés
A Hydra Touch H2 egy forradalmian új orvosi esztétikai csúcstechnológia a szépségipar közismert és elismert központjából, Dél-Koreából, az EunSung-tól.
VIVACE kezelés
A VIVACE kezelés egy multi mikrotűs rádiofrekvenciás esztétikai beavatkozás. A bőrfiatalító kezelések legújabb generációját képviseli. Sokoldalú eljárás. Amellett, hogy műtét nélkül feszesíti és fiatalítja a bőrt, csökkenti a ráncok számát és emeli az arcot, jó eredménnyel építhető be a pattanásos bőr és következményes hegeinek, valamint a tág pórusos bőr terápiájába.
Orvosi lézeres szőrtelenítés
Az orvosi lézeres szőrtelenítés segítségével hosszútávon szabadulhatunk meg a nem kívánatos szőrszálaktól.

Kapcsolódó galériák

Dr. Buczkó Mónika

BŐRGYÓGYÁSZAT
ORVOSI ESZTÉTIKA


A vizsgálatra vagy konzultációra időpont-egyeztetés a megadott telefonszámon szükséges.


 Minden jog fenntartva  |  2022 © Bőr Mánia Kft.  |  Adatkezelési nyilatkozat  |  Nyereményjáték szabályzat