HYDRA TOUCH H2 kezelés


„Olyan sok minden lesz szép, ha jobban megnézed.”

Lauren Oliver

Arctisztító és arcfiatalító komplex kezelés

AquaClean hidrodermabrázió+Elektroporáció+Arcmasszázs Lift-Roll technológiával+Hidrogénes vízterápia mindez egyszerre, teljesen fájdalommentesen, miközben pihensz és feltöltődsz energiával!!!

hydratouch h2

A Hydra Touch H2 egy forradalmian új orvosi esztétikai csúcstechnológia a szépségipar közismert és elismert központjából, Dél-Koreából, az EunSung-tól.

A dél-koreai EunSung a Hydra Touch H2-vel egy igazi high-tech elektro-kozmetikai készüléket alkotott, amely teljes mértékben megfelel a 21. század bőrfelszín megújító, bőrfiatalító elvárásainak.

A teljes körű, hatékony bőrmegújítás érdekében négy, önmagában is rendkívül eredményes technológiát tartalmaz:

AquaClean hidrodermabrázió:

hydratouch h2 hidrodermabrazio

a bőr és a pórusok tökéletes megtisztítása, speciális tisztítófolyadékkal oldja fel a szennyeződéseket a bőr felszínén, eltávolítja az elhalt hámsejteket és a fölösleges faggyút, a benne lévő vákuum pedig tökéletesen eltávolít minden felesleget. A kezelőfej végén egy speciális tip található, amely körsugaras alakban juttatja a tisztító folyadékot (különleges összetételű AquaClean oldatok) a bőrre.

Ezzel a páratlan technológiával egy időben végzünk hámlasztást, mélyrétegű bőrtisztítást és táplálást!

S1 oldat – első lépés kíméletes tisztítás: Tejsav+Alfa-hidroxi savak (AHA)

hydratouch h2

Az AHA-savak a természetben előforduló vízben oldódó gyümölcssavak. Már i.e. is eredményesen használták ezeket az elhalt hámsejtek eltávolításához. A tejsav eltávolítja a faggyút és a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. Az oldat tehát egy enyhe hámlasztó folyadék, amely kizárólag az elhalt hámsejteket távolítja el, így kíméletes, a legérzékenyebb bőrűeknél is biztonságosan alkalmazható.

S2 oldat – második lépés intenzív T-zóna kezelés: Béta-hidroxil savak (BHA)

hydratouch h2

A BHA-savak zsírban jól oldódnak, könnyen behatolnak a bőrbe. Oldják a keratinocyták közötti kötéseket, így megakadályozzák a bőr kóros elszarusodását, bőrnyugtató hatásúak. A legnépszerűbb BHA a szalicilsav, amelyet fűzfakéregből állítanak elő és eltávolítja az elhalt hámsejteket, faggyút, comedokat. Csökkenti a faggyútermelést, nyugtatja a szeborrheás területeket, sőt halványítja a pigmentfoltokat. Mikrobaölő hatása is van, ezért problémás bőrnél is eredményesen használható.

S3 oldat – harmadik lépés hidratálás és tápanyag-bevitel: hidratáló komplex+tápláló összetevők

hydratouch h2

Az oldat Omega-3 zsírsavakban gazdag porcsint (Portulaca) is tartalmaz. Hidratáló és tápláló összetevői a bőr mélyére hatolnak és hosszantartó hidratálást és teltséget biztosítanak.

Ennek a többlépcsős arctisztítási technológiának köszönhetően a hatóanyagok gyorsabban és hatékonyabban szívódnak fel, így már az első kezeléssel is rendkívül látványos eredményeket érhetünk el!

Elektroporáció:

hydratouch h2

mélyrétegű hatóanyag-bevitel LED fényterápiával kiegészített elektroporációs fejjel, „tűnélküli mezoterápia”. Az elektroporáció a leghatékonyabb nem-invazív hatóanyag-beviteli módszer a bőrtáplálásáért és megújulásáért. A kezelőfej segítségével apró csatornákat nyitunk a bőrben, amelyeken keresztül a hatóanyagok felszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe. A csatornák ezt követően azonnal meg is szűnnek, így az értékes hatóanyagokat „bezárjuk”, amelyek teljes mértékben felszívódnak és hasznosulnak. Elektroporációval a bőralatti rétegbe is eljuttatható a hatóanyag, fájdalommentesen. Hialuronsavas, vitaminos, tápláló hatóanyagokat használunk.  

A kezelőfej LED fényterápiát is tartalmaz, így a kezelés még eredményesebb. A vörös fény jótékony hatással van a sejtek megújulási folyamataira, míg a kék fény nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású, így a pattanásos bőr kezeléséhez is további hasznos kiegészítést jelent.

Lift-Roll:

hydratouch h2 liftroll

hatóanyag-bevitelre és az arc izomzatának masszázs-szerű tornáztatására szolgál. Az iontoforézis továbbfejlesztése: eredményes hatóanyag-bevitel és kellemes masszázsélmény (görgők). A Lift-Roll kezelés fokozza a sejtek anyagcseréjét, az arc izomzatát „tornáztatja”, eredményként a bőr élettelibb lesz, nyugtatja az idegeket és javítja a keringést.

HIDROGÉNES VÍZTERÁPIA: VILÁGÚJDONSÁG!!!

a bőrben lévő aktív oxigén semlegesítésével vizet hoz létre; ezzel egyrészt  eltávolítja az aktív oxigént, oxidatív szabadgyököket és gátolja az ezek által okozott öregedési folyamatokat, másrészt a vízképzéssel növeli a bőr természetes hidratáltságát.

hydratouch h2

Az eredmény: TISZTA, RAGYOGÓ, FIATALOS ARCBŐR.

Az komplex kezelési eljárás tehát egyesíti magában a hidrodermabráziót, a kíméletes kémiai savas hámlasztást, a pórustisztítást és az elhalt hámsejtek, bőrparaziták eltávolítását,a vákuummal végzett nyirokmasszázst, az arcizmok lifting-hatású masszázsát, a bőr légzésének és vérkeringésének javítását, a bőraljáig terjedő hatóanyag-bevitelt, a bőrtextúrájának javítását, ÖREGEDÉSGÁTLÁST, a gyulladáscsökkentést és a folyadékpótlást, mélyreható hidratációt.

Kinek javasolt a Hydra Touch H2 arctisztító és arcfiatalító kezelés?

A kitűnő eredményességű bőrtisztító és bőrtápláló eljárás életkortól függetlenül mindenkinél kiválóan végezhető.

Alkalmazható-e érzékenybőrűeknek?

Igen, a kezelés mindegyik bőrtípuson biztonságosan és eredményesen alkalmazható. Még a legérzékenyebb bőrtípusokon is használható!

Csak arcon végezhető a kezelés?

A kezelés nemcsak az arcon végezhető. Eredményesen fiatalítja a bőrt a nyakon, a dekoltázs területén és a kezeken is.

Fájdalmas-e az eljárás?

A Hydra Touch H2 a fájdalommentes arctisztítás és az arcfiatalító kezelések legjobbika. Teljesen fájdalommentes, az eredményes és mélyreható hatóanyag-bevitel mellett kellemes masszázsélmény!

Hány kezelésre van szükség az eredményekhez?

Már egyetlen kezelés is látványos eredményt hoz, a kezelt bőr azonnal szebb lesz. A hosszantartó hatás eléréséhez 4-6 alkalom javasolt, hetente egyszer. Tetszés szerint ismételhető, nagy alkalmak előtt is csodát tesz!

Mikor térhetek vissza a normál napi rutinhoz a kezelés után?

Azonnal. Ezután a kezelés után nincs felépülési idő, gyakorlatilag azonnal visszatérhetünk a mindennapi tevékenységeinkhez. Fényvédelem, mint egyébként is, természetesen javasolt és 1-2 napig izzasztó, megterhelő fizikai tevékenység, sportolás nem praktikus.

Végezhető-e nyáron a Hydra Touch H2 kezelés?

A Hydra Touch H2-vel nyáron is tökéletesen biztonságosan végezhető a kezelés. Az eljárás során olyan enyhe savakkal történik a hidrodermabrázió, hogy a napsütéses nyári hónapokban is örülhetünk a savak bőrre gyakorolt szépítő hatásának: fakó, beszürkült bőrünk a kezelések hatására ragyogóvá válik.

hydratouch h2

Miért egyedülálló a Hydra Touch H2 komplex arctisztító és arcfiatalító kezelés?

Rendkívül hatékony, fájdalommentes, gyors, kíméletesen tisztít, hidratál, táplál, javítja a bőr textúráját, öregedés gátló hidrogénes vízterápia: VILÁGÚJDONSÁG, anti-aging hatású, eredményesen kezeli az acnés bőrt, nyáron is és a legérzékenyebb bőrtípusokon is alkalmazható.

A Hydra Touch H2 fantasztikus arckezelő újdonság, amellyel teljesen fájdalommentesen szépülhet bárki, miközben relaxál.

A Hydra Touch H2 önmagában is komplex és kimagaslóan eredményes bőrmegújító eljárása kiválóan és szabadon kombinálható más orvosi esztétikai kezelésekkel pl. VIVACE kezeléssel, FTC kontúr terápiával, de rendkívül hatékonyan egészítheti ki a pattanásos bőr komplex orvosi kezelését is.

Igazi élménykezelés!!!Dr. Buczkó Mónika

BŐRGYÓGYÁSZAT
ORVOSI ESZTÉTIKA


A vizsgálatra vagy konzultációra időpont-egyeztetés a megadott telefonszámon szükséges.


 Minden jog fenntartva  |  2022 © Bőr Mánia Kft.  |  Adatkezelési nyilatkozat  |  Nyereményjáték szabályzat