Ejal 40 kezelés


„Ha mindenkit ugyanarra a formára öntenének, nem létezne szépség.”

Charles Darwin

Ejal 40 = Skinbooster = Bio-revitalizáció


Tudj meg többet az Ejal 40-ről!

Az Ejal 40 a legújabb generációs skinbooster kezelések közé tartozik. Közepes molekulasúlyú hyaluronsavat tartalmaz, 40 mg-ot az egy kezeléshez előretöltött fecskendőben, ahogy a neve is utal rá. Ez a bio-revitalizáló gél – amely sterilizált, biokompatibilis és biológiailag lebomló – helyreállítja a bőr élettani működését, újra struktúrálja a bőrben a sejt közötti állományt, javítja a bőr tömörségét.

Hogyan működik az Ejal 40?

Az Ejal 40 speciális hyaluronsav összetevői a beadás után már azonnal látványos hidratáló és ráncfeltöltő hatást hoznak létre: jól látható a finom ráncok kitöltése, a bőr simább és teltebb lesz. Ugyanakkor olyan komplex biokémiai folyamatokat indít el, amelynek hatására fokozódik a rugalmas rost termelő sejtek, felhámsejtek működése és megújul a bőr érellátása. Hatóanyagaival optimális mikrokörnyezetet teremve ezeknek a sejteknek, fokozza azok aktivitását, több kollagén és elasztin rost, valamint hyaluronsav termelődik a bőrben. Ez a hatás hetek alatt teljesedik ki, hosszabb távú eredményeként a bőr kötőszövetes rétege újra épül. A bőr hidratáltabb, rugalmasabb, feszesebb lesz, fiatalodik.

Hogyan alkalmazzuk az Ejal 40-et?

Az Ejal 40 a kezelés módjában is különleges, mert mindössze 4 Bio-Esztétikai Pontba (BAP) kell injektálni az arcon oldalanként, a bőr középső rétegébe. A speciális hyaluronsav gél a beinjektálása után azonnal elkezd szétáramolni a bőrben, egyenletesen eloszlik az arc szinte teljes területén, hatásait a lefedett területen mindenhol kifejti, egyenletes eredményt ad. Alkalmazható a nyak és a dekoltázs területén is.    

Mennyi ideig tart a beavatkozás?

A beavatkozás kb. 30 percet vesz igénybe, utána a normál napi rutin folytatható, fényvédelem mellett. Kerülendő viszont a kezelt terület megérintése és sminkelése 24 órán keresztül, illetve a beavatkozást követő 2 napban az intenzív testedzés, a megerőltető munka, szauna, szolárium, napozás, a masszírozás, melegítés, kozmetikai, egyéb esztétikai és fogászati kezelés.  Másnap már lehet sminkelni és a fényvédelem ezt követően is fontos.

Hányszor javasolt a kezelés?

Az optimális eredmény elérése érdekében 3 kezelés javasolt. Az ajánlott protokoll szerint az első két kezelés havonta, a harmadik pedig 2 hónap múlva. Az eredmény megőrzése céljából, az öregedés mértékétől függően, az Ejal 40 kezelést 6-12 havonta meg lehet ismételni, akár a kezdeti protokoll szerint is.

Mennyi a felépülési idő az Ejal 40 kezelés után és van-e mellékhatása?

A felépülési idő gyakorlatilag minimális és nincs semmilyen mellékhatása a beavatkozásnak. Minden injekciós kezelést követően előfordulhat kis bevérzés, de minél kevesebb a szúráspont, annál kevesebb a bevérzés kockázata. Ezért előnyös, hogy csak 2×4 szúráspontba injektáljuk! A kezelés a legtöbb esetben nyomtalan. Az esetleges kis véraláfutások néhány nap alatt eltűnnek, illetve a kialakulásuk kockázata csökkenthető, ha az injekciózás előtt 3-4 napig a nem veszünk be C-vitamint, vérhígítókat, pl. aszpirint, nem-szteroid gyulladáscsökkentőket, pl. Ibuprofent, halolajat, multivitamint, E-vitamint.  

Kinek ajánlott az Ejal 40?

Mindenkinek, aki szeretné megőrizni vagy visszaszerezni bőre fiatalságát egy látványos, gyors kezeléssel. Alkalmazásával a bőr hidratáltabb és feszesebb, az arc kontúrosabb lesz, javulnak a finom ráncok, a bőr minősége. Megújítja az örgedő bőrt, de kifejezetten ajánlott a napkárosodott bőr kezelésére is.

Az Ejal 40 a bőr biológiai átstrukturálására kifejlesztett készítmény. Tartósan feszesíti, emeli, mélyen hidratálja a bőrt, teljes bio-remodelláció, bio-rekonstrukció zajlik le. Jól kombinálható más esztétikai kezelésekkel is.

Az Ejal 40 kezelés után a bőr újra ragyogóvá, üdévé válik.Dr. Buczkó Mónika

BŐRGYÓGYÁSZAT
ORVOSI ESZTÉTIKA


A vizsgálatra vagy konzultációra időpont-egyeztetés a megadott telefonszámon szükséges.


 Minden jog fenntartva  |  2022 © Bőr Mánia Kft.  |  Adatkezelési nyilatkozat  |  Nyereményjáték szabályzat