COG emelőszálas lifting


„A szép bőr elkötelezettséget igényel, nem csodát.”

László Ernő


Amennyiben a bőr nemcsak rugalmatlan, petyhüdt, fénytelen, hanem jelentősebben meg is ereszkedett, akkor az FTC szálbehúzást kombinálhatjuk COG-fogazott szálak behelyezésével.

A COG-fogazott szálak úgynevezett emelőszálak, amelyek vastagabbak és hosszabbak, mint a bioszálak. Ahogy elnevezésük is utal rá, ezeket a szálakat apró kis tüskékkel látták el.

Ezek a kis fogak belekapaszkodnak a szövetekbe, így azokat erőteljesebben képesek megemelni. 

Érdemes a meglazult bőrt először FTC kezeléssel tömöríteni, stimulálni a kollagénrost-hálózat képződését. Így a COG-szálak fogacskáinak lesz mibe kapaszkodni, és hatékonyabban lesznek képesek a lelógó szöveteket, bőrterületeket emelni.

A COG-szálak emelik a középarcot, az orr-ajak barázdát, a Marionett ráncokat is (a száj szegleteiben alakulnak ki az áll felé), illetve jelentősen javítanak az állvonal kontúrján. Emelhetőek ezzel a technikával a szemöldökök, és tulajdonképpen ezzel a technikával „készül” a manapság nagyon divatos „Fox-eye”.

Ezeket a szálakat behelyezhetjük tűvel és kanüllel is, utóbbi előnye, hogy jelentősen csökken a bevérzés kockázata, és csak a bementi nyílásokat szükséges érzésteleníteni. 

Általában oldalanként 3-4-5 esetleg 6 szálat helyezünk be COG emelőszálas lifting kezelés során.

A kezelés után gyakorlatilag azonnal látható az emelő hatás, amely még kiteljesedik a következő hónapokban, mert egy részt szöveti restruktuáció jön létre, illetve itt is fokozódik a kollagén szintézis.

Az eredmény 1-1,5 évig, esetenként akár 2 évig is tartós lehet.

A COG emelőszálas lifting különösen a FTC kontúrterápiával kombinálva kiemelkedően eredményes anti-aging, fiatalító eljárás az esztétikai dermatológiában.

Áraink itt találhatóak.

Aktualitásokért kövess minket Facebook-on.Dr. Buczkó Mónika

BŐRGYÓGYÁSZAT
ORVOSI ESZTÉTIKA


A vizsgálatra vagy konzultációra időpont-egyeztetés a megadott telefonszámon szükséges.


 Minden jog fenntartva  |  2022 © Bőr Mánia Kft.  |  Adatkezelési nyilatkozat  |  Nyereményjáték szabályzat