Bőrgyógyászati kisműtétek, jóindulatú bőrnövedékek kozmetológiai eltávolítása


Bőrünk felületén már fiatal korban is megfigyelhetőek jóindulatú bőrelváltozások, bőrnövedékek, amelyek az idő előrehaladtával egyre változatosabb formában és egyre nagyobb számban jelennek meg mindenkin. Idetartoznak többek között a nyeles és lapos fibromák, idős korinak nevezett hámszemölcsök, keratozisok, értágulatok. Bár ez egy természetes folyamat, ezek az elváltozások méretüknél, számuknál és elhelyezkedésüknél fogva rendkívül zavaróak lehetnek esztétikailag. Az is előfordulhat, hogy irritálódnak, begyulladnak, érzékennyé, fájdalmassá válhatnak, felülfertőződhetnek. Ezen esetekben indokolt a bőrnövedékek eltávolítása.

Egészséges bőrű és immunrendszerű egyéneknél is kialakulhatnak olyan, elsősorban vírusos bőrfertőzések, amelyek nem csak kozmetológiailag lehetnek zavaróak, de fertőzőek is. Tovább terjedhetnek a bőrön és átterjedhetnek másokra is. Mielőbbi eltávolításuk mindenképpen javasolt.

Ezeknek az elváltozásoknak az eltávolítását a bőrgyógyász végzi, az erre kitűnően alkalmas elektrosebészeti eszközzel. 

Az elektrosebészet a leggyakoribb kezelési mód a kozmetológiai gyakorlatban. Gyors, hatékony és vérzés nélküli. Fertőtlenítés és helyi érzéstelenítés után történik a beavatkozás, majd többnyire sebfedés következik a felülfertőződés és sebgyógyulás alatti irritáció megelőzésére.

Az otthoni teendőket mindig részletesen megbeszéljük, leírva is odaadjuk a beavatkozás után.  

Áraink itt találhatóak.

Aktualitásokért kövess minket Facebook-on.Dr. Buczkó Mónika

BŐRGYÓGYÁSZAT
ORVOSI ESZTÉTIKA


A vizsgálatra vagy konzultációra időpont-egyeztetés a megadott telefonszámon szükséges.


 Minden jog fenntartva  |  2022 © Bőr Mánia Kft.  |  Adatkezelési nyilatkozat  |  Nyereményjáték szabályzat