GYERMEK- és FELNŐTT  BŐRGYÓGYÁSZAT

„Hivatásom a bőr egészsége, szépsége”

dr. Buczkó Mónika
bőrgyógyászat

Az emberi testet beborító bőr életfontosságú és önmagában is tekintélyes szerv. Felszíne 1,6-1,8 m2, súlya a bőr alatti zsírszövet nélkül is 3 kg. Amellett, hogy elhatárolja szervezetünket a külvilágtól és védi az onnan származó ártalmaktól (mechanikai, fizikai, vegyi), önmagában is fontos működéseket  végző szerv. Fontos érzékszervünk, kiemelt szerepe van a hő- és energiaháztartás biztosításában, az immunrendszer működésében, a fény- és sugárvédelem megvalósulásában. Itt termelődik egyik legfontosabb vitaminunk, a D-vitamin, ami valójában egy hormon és nélkülözhetetlen a kalcium anyagcseréjében, hatása van az izomműködésre és az immunrendszerre is.

Feladatait a szervezettel harmonikus együttműködésben végzi; az idegrendszer, valamint a vér- és nyirokáram révén szoros összefüggésben áll a többi szervvel.

Bőrünk egészsége tehát kiemelten fontos egész szervezetünk megfelelő működéséhez.

Ezért nagyon fontos a bőr betegségeinek gyógyítása, a bőrgyógyászat.

A bőrgyógyász hivatása a bőr. Célja a kóros bőrelváltozások felismerése és kezelése, a bőr egészségének és szépségének fenntartása, és ezáltal az egész szervezet jól működő egységének biztosítása.    


Kezeléseimből

Dermatoszkópia
A dermatoszkópia nagyítóval történő vizsgálómódszer, mellyel felismerhetőek a korai bőrelváltozások és a melanoma.
Kryoterápia
A kryoterápia folyékony nitrogénnel történő mélyfagyasztás. Vírusos szemölcsök, a krónikus napfény ártalom okozta bőrelváltozások ellen.
A pattanásos bőr (acne) komplex kezelése
A pattanásos bőr hatékony kezelése lehetséges. Bőrgyógyász segítségével a krónikus aknés bőr is gyógyítható, minden életkorban.
Bőrgyógyászati kisműtétek, jóindulatú bőrnövedékek kozmetológiai eltávolítása
Bőrgyógyászati kisműtétek, jóindulatú bőrnövedékek kozmetológiai eltávolítása elektrosebészeti eszközzel. Gyors, hatékony és nincs vérzés.

Kapcsolódó galériák

Dr. Buczkó Mónika

BŐRGYÓGYÁSZAT
ORVOSI ESZTÉTIKA


A vizsgálatra vagy konzultációra időpont-egyeztetés a megadott telefonszámon szükséges.


 Minden jog fenntartva  |  2022 © Bőr Mánia Kft.  |  Adatkezelési nyilatkozat  |  Nyereményjáték szabályzat