Bemutatkozás


Dr. Buczkó Mónika vagyok, bőrgyógyász-kozmetológus-nemigyógyász és klinikai onkológus szakorvos.

Az Általános Orvosi Diplomát 1994-ben kaptam a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Több, mint tíz éves kórházi osztályos gyakorlatot szereztem az Egyesített Szt. István és Szt. László Kórház Bőrgyógyászati és Nyiroködéma Rehabilitációs Osztályán. 2004-ben szakvizsgáztam bőrgyógyászat-kozmetológia-nemibeteggyógyászatból, kíváló minősítéssel.

Már azokban az években is kiemelten fontosnak és aktuálisnak láttam a bőrgyógyászatnak a bőrdaganatokkal foglalkozó területét, ezért tovább képeztem magam-az Országos Onkológiai Intézet Bőrgyógyászati Osztályán is dolgoztam és tanultam- és 2009-ben sikeres klinikai onkológia szakvizsgát tettem. 

A Magyar Dermatolgiai Társaság mellett tagjai vagyok a Magyar Onkológusok Társaságának is. Mára már több, mint 25 éves szakmai gyakorlattal rendelkezem, és a mindennapi munka mellett folyamatosan részt veszek mind hazai, mind külföldi továbbképzéseken.

Az általános bőrgyógyászati kórképek mellett szívesen foglalkozom bőrgyógyászati kisműtétek, kozmetológiai beavatkozások végzésével, és a bőr daganatos betegségeinek a vizsgálatával, kezelésével, gondozásával. Örülök, ha gyerekeket is gyógyíthatok!

Tovább lépve, a bőrgyászati kozmetológia mellett, az orvosi esztétika is felkeltette az érdeklődésemet, és az elmúlt tizenöt évben ezen a területen is rendszeresen képeztem magam hazai és külföldi, elméleti és gyakorlati kurzusokon, sok éves jártasságot szereztem a megtanult eljárásokban. A munkám során most is nap, mint nap gyarapodnak tapasztalataim, ismereteim, és továbbra is folyamatosan képzem magam, hogy a tudásom naprakész legyen a betegeim gyógyulása és természetes szépülése érdekében.

A szépészetben is fontos számomra a mértékletesség, ami természetes eredményekhez vezet, a túlzásoktól mentes harmónia! A kezeléseket biztonságosan, körültekintően végzem, magas minőségű, kiváló anyagokkal. Jó érzés, ha elégedett a páciensem! A beteg vizsgálat felnőtt és gyermek pácienseimmel is közvetlen, oldott hangulatban történik, átbeszéljük az adott problémát és részletesen a kezelést is.

Mind a bőrgyógyászatban, mind az orvosi esztétikában nagyon fontos a kölcsönös tisztelet, az együttműködés, a közös munka a gyógyulásért és szépülésért!

A munkámat együttérzéssel, teljes odafordulással és körültekintően végzem, és ha sikerül megtalálni a páciensemmel a közös hangot, együtt dolgozni az eredményért és mind ezt siker koronázza, ez jelenti számomra a sikert és az örömöt!

Szeretem a munkám, legfontosabb a páciensek elégedettsége és a legnagyobb elismerés számomra a betegeké!  

Dr. Buczkó Mónika

BŐRGYÓGYÁSZAT
ORVOSI ESZTÉTIKA


A vizsgálatra vagy konzultációra időpont-egyeztetés a megadott telefonszámon szükséges.


 Minden jog fenntartva  |  2022 © Bőr Mánia Kft.  |  Adatkezelési nyilatkozat  |  Nyereményjáték szabályzat